Priser og betaling

I handlevognen vises totalprisen inklusive alle avgifter, frakt og eventuelle betalingsgebyr. Betalingsvilkår oppgis i handlevognen, avhenging av valgt betalingsmåte.  Fraktvilkår oppgis i handlevognen, avhengig av valgt fraktmetode.

Vi tilbyr gebyrfri betaling med VISA, Maestro og Mastercard på nettsiden. Betaling over Paypal har et ekspedisjonsgebyr. Vi tilbyr gebyrfri betaling med VISA, Maestro og Mastercard på salgstedet ved henting eller levering. Betaling over Paypal har et ekspedisjonsgebyr.

 

 

Angrerett

Angrefristen er på 14 dager.  Sammen med leveransen er det vedlagt et angrerettsskjema. I tilbakemelding til oss må det framkomme tydellig at dere ønsker å benytte angreretten. Angrefrisen løper fra den dagen dere mottar varen eller en vesentlig del av den. Hvis avtalen gjelder en vare som er laget på bestilling eller en vare som har blitt gitt personlig preg, begynner angrefristen å løpe den dagen dere har mottatt informasjon.

Angrefristen gjelder ikke hvis: Tjenesten er påbegynt i løpet av angrefristen med deres samtykke, varen er i en slik tilstand at den ikke kan leveres tilbake,  forseglingen på utstyret er brutt. Som forsegling regnes også teknisk plombering.

Når dere benytter angreretten er dere: Ansvarlig for at varen er i samme forfatning som da dere mottok den. Dere kan ikke bruke varen, men naturligvis kan dere undersøke den forsiktig. Hvis varen skades eller blir borte på grunn av uforsiktig håndtering av dere, frafaller angreretten.

 

Kompatibilitet

Ladestandaren følges av de fleste elektriske biler og EVI ladekabelen vil fungere med alle elbilene som er i samsvar med standarden. Vi garanterer kompatibilitet med elbiler. Hvis bilen din ikke fungerer med EVI ladekabel, gir vi deg full refusjon.

 

Garantier og service

Våre garantier innebærer ingen begrensninger i reklamasjonsfristen for varer etter forbrukerkjøpsloven.

 

Leveransetid og -sted

Leveransen av varen skje så raskt som mulig. Normalt så sendes varen første virkedag etter bestillingen er gjort. Hvis en vare har større avvikende leveransetid, så vil du bli kontaktet.

Vi vil gjøre vårt ytterste for å levere også utenfor Norges grenser. Forsendelser utenlands vil ikke bli mva-belagt. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Ta kontakt med oss ved bestilling av mer enn tre ladekabler. Vi vil gjøre vårt ytterste for å begrense fraktkostnadene.

 

Pakker som ikke hentes

Hvis dere velger Norgespakken som fraktmetode vil varen ligge på deres lokale postkontor i opptil 2 uker. Varer som ikke hentes innen denne fristen blir returnert til oss. For alle varer som ikke hentes, forbeholder vi oss retten til å fakturere kostnader for returfrakt, ekspedisjonsavgift og håndteringsavgift, per i dag satt til 200,-

 

Returer

Returfrakt må dere selv bekoste med mindre varen er defekt ved levering eller vi har levert feil vare. Retur skal sendes som brev eller pakke, ikke som oppkrav. Ved bytte betaler vi for frakt av ny vare til dere.

Når dere benytter angreretten må dere,  hvis det gjelder en vare, sende eller levere den tilbake til oss. Hvis det gjelder en tjeneste, skal tjeneste/materialet gjøres tilgjengelig for oss, med mindre dette skulle innebære problemer for dere.

Tilbakebetalingsplikt:  Hvis dere benytter angreretten, forplikter vi oss til å betale tilbake deres betaling for vare senest 30 dager etter at vi har mottatt varen, eller har mottatt skriftlig kansellasjon. Hvis det gjelder en tjeneste senest 30 dager etter at vi har fått melding om at dere ønsker å benytte angreretten.

Se også Forbrukerrådets hjemmesider for mer informasjon om deres rettigheter.